Bergens väktare

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

39 kr

Översikt

Bergens väktare är tredje delen – efter Stäppens krigare och Bågens mästare – i Conn Igguldens serie om Djingis khan, som på 1200-talet skapade det största imperium världen någonsin skådat.

Detaljer

Bergens väktare är tredje delen i Conn Igguldens serie om Djingis khanDjingis khan har lyckats ena mongolstammarna. Han har gått segerrik ur det långa kriget mot kineserna, mongolernas äldsta fiender. Men nu uppstår nya hot, på annat håll. De män han skickat ut till rikena i väst har inte återvänt, hans sändebud har mördats.

Djingis khans arméer måste ge sig ut på sitt längsta fälttåg någonsin. De ställs mot fiender som är starkare än några andra de mött. Men Djingis khan har valt en väg som leder till seger eller till total undergång.

Djingis khan har bestått provet som krigare och ledare. Nu ställs han inför en ny civilisations utmaningar, med allt vad det innebär för hans folk och för hans efterträdare. Hans söner är nu generaler. Och han måste välja mellan dem innan de ödelägger allt han har byggt upp.

Bergens väktare är tredje delen – efter Stäppens krigare och Bågens mästare – i Conn Igguldens serie om de mongoliska furstarna Djingis och Kublai khan, som på 1200-talet skapade det största imperium världen någonsin skådat.


"Iggulden kan berätta en historia." Västervikstidningen

"Han är en god berättare och han har kunskaper som gör att man som läsare kan få en förståelse och en bild över hur människor hade det." Dagbladet Sundsvall

"Författaren Conn Iggulden fortsätter att övertyga som berättare i romanserien om Djingis Khan och Kublai Khan." Gotlands Allehanda

"Jag visste inte mycket om Djingis Khan innan jag läste boken. Jag vet betydligt mer nu, och trots den mestadels hemska handlingen är det en fascinerande bok jag läste med stort intresse." Tranås-Posten


Mer information

ISBN 9789174291124
Förlag Bonnier Pocket
Författare Conn Iggulden
Bandtyp Övrigt
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok