Berättelsen om Esmara

Det är i Tornedalen hon har sitt hem, Esmara. Där finns den storslagna och rogivande naturen och den myllrande släkten med matriarken Martta Jo och Gustaf. Och där finns tryggheten och hennes arv, men även mörka minnen från en barndom som inte liknar någon annans.
Det har hunnit bli åttiotal när Esmara lämnar Tornedalen för Stockholm. Hon ska börja på Handelshögskolan och dessutom ta hand om släktens hyreshus på Dalagatan något som visar sig vara svårare än hon trott och dessutom får de gamla familjestriderna att flamma upp.
Med iver och självförtroende tar sig den egensinniga Esmara ändå an huvudstaden. Hon handlar med fastigheter, knyter vänskapsband och utforskar annorlunda kärlekshistorier. Till slut träffar hon Ludde och livet tar en ny vändning. Men närheten och kärleken väcker också de smärtsamma barndomsminnena och hon riskerar att förstöra det hon längtar efter allra mest.

"Hennes glamourösa chicklit har bett och ett bra språk."
Maria Küchen, Sydsvenskan

"Östergren öser på"
Nils Schwartz, Expressen

"Petra Östergren beskriver en tillvaro som påminner om hennes egen, och hon gör det med liv och lust och ett språk som håller. Betyg: aaaa"
Amelia
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789186675660
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Pocketförlaget
Författare Petra Östergren
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok