Bantningsbluffen : hur du undviker den och designar din egen diet

”Sakligt och med stöd av bred expertis guidar Anna-Britta Ståhl genom bantningstrenderna.” Doktorn
”Bästa bok i kategorin Hälsa och functional food 2006” Måltidsakademien

Maten styr våra liv. 4 av 10 svenska kvinnor följer regelbundet en ny modediet men går ndå upp i vikt. Varför?

Det finns en mängd storsäljande bantningsböcker på marknaden som alla utlovar till ett slankare liv och kvällstidningarna skriver spaltmeter om ”nya, unika sätt att få kilona att rasa bort”. Varje ny metod lurar oss att tro att vi ska lyckas just den här gången. Sedan följer vi maniskt de nya menyerna, men efter ett halvår pekar viktkurvan uppåt igen. Varför?

Den här boken förklarar på ett lättfattligt sätt vad de vanligaste dieterna går ut på och vad som skiljer dem åt. Bland annat avhandlas Atkins, GI, Montignac, South Beach och Stenåldersdieten. Begrepp och teorier reds ut, likaså får vi reda på sanningen bakom alla dessa myter som finns om mat.

I boken finns även tips på hur man undviker de vanligaste fällorna och designar en diet som fungerar för en själv och håller på lång sikt. Det här är helt enkelt den ultimata guiden att ta med sig ut i den snåriga bantningsdjungeln.

”Bantningsbluffen är en bok om den växande bransch som göds av våra ständiga misslyckanden och det faktum att vi tvärtom blir tjocka av att banta.” Dagens Nyheter
”… skönt med någon som vågar säga ifrån när alla dietguruer framställer sig själva som djupt seriösa vetenskapsmän.” Östersunds-Posten

Anna-Britta Ståhl är en meriterad författare och journalist som under många år följt utvecklingen inom mat- och hälsobranschen. Denna pocketupplaga har hon försett med ett nyskrivet förord om det senaste årets utveckling inom bantningsindustrin.


Läs mer

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789172320994
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Månpocket
Författare Anna Britta Ståhl
Bandtyp Övrigt
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer