Att bli med föl

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

177 kr

Översikt

Under nästan två decennier har Att bli med föl varit till hjälp och råd för alla som vill betäcka sitt sto, följa henne genom dräktigheten, se henne föla och glädja sig åt det växande fölet. Boken ges nu ut i sin femte uppdaterade upplaga.
Avsikten med denna bok är att hjälpa oerfarna stoägare genom att informera och förklara de problem som man kan möta när man vill avla på sitt sto.
Här läser du om hur du väljer hingst, vilket inte är minst viktigt, och sedan på bästa sätt sköter stoet under betäckningen och fölningen och tiden därefter. Stoet kan råka ut för olika problem, såsom infektioner i livmodern, tidig abort eller förlossningshinder och fölet kan drabbas av specifika fölinfektioner. Då är det viktigt att förstå tidiga symtom och kunna sätta in förebyggande åtgärder, själv eller genom veterinär.
Boken avslutas med den viktiga avmaskningen på sto och föl. Parasiternas utveckling ute i naturen och inne i hästen förklaras på ett utomordentligt instruktivt sätt med foton och teckningar

Mer information

ISBN 9789153433620
Förlag Ica Bokförlag
Författare Monica Magnusson Falk, Margaretha Peterson-Brodda, Stig Holmstedt
Bandtyp Inbunden
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok