Agility klass II : flyt och nollor

Agility klass II hjälper dig och din hund att utvecklas på agilitybanan och den passar alla ekipage som kommit igång med hindren.

Boken är uppdelad i 8 kapitel och du får tips om inlärning, motivationslekar, starter, grundsvängar, byten, handling, målgången, idrottshunden samt hur du får flyt och nollor.

Agility klass II avslutas med ett förslag på upplägg för en fortsättningskurs och den innehåller 163 sidor, 83 övningar och 65 bilder
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

123 kr

Mer information

ISBN 9789197542760
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Anita Axelsson i Karlstad
Författare Anita Axelsson
Bandtyp Danskt band
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer

Känslan när du och hunden har flyt och gör en nolla slår det mesta. AGILITY KLASS II hjälper dig och hunden att utvecklas som ekipage så att de felfria loppen kommer oftare.

Agilityträning handlar om att vara bra både på agility och att träna hund. I ett av de åtta kapitlen får du veta hur du och hunden blir träningsproffs. De andra kapitlen tar upp agilitystarten, fasta situationer som återkommer på banorna, den vanligaste handlingen i tvåan och hur du ska göra för att hålla fokus ända in i mål.

I AGILITY KLASS II finns också ett kapitel som handlar om hur du håller din idrottshund i trim. I det sista kapitlet får du veta ännu mer om hur du ökar dina chanser för flyt och felfria lopp!

Fortsättningskursen avslutar boken och den är ett förslag på upplägg för en fortsättningskurs på sex gånger i agility.

Om författaren:
Anita Axelsson har tillsammans med sina hundar bland annat tävlat tio SM och representerat Sverige vid fem VM i agility. Sedan 1990 jobbar Anita som instruktör och lärare och har bland annat både instruktörsutbildningar, agility- och inlärningskurser. Till utbildningarna kan hon bland annat räkna inlärningskurser för Bob Bailey i USA.