50 sätt att sabba planeten

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

49 kr

Översikt

Jordens undergång - drar du ditt strå till stacken?
Det lär inte ha undgått någon att vår planet befinner sig i en allvarlig kris. Larmrapporterna duggar tätt och forskarna är rörande eniga om att något måste göras omedelbart, innan det är för sent. Det finns de som hävdar att det redan är för sent.

Och varför ska vi då bry oss? Varför ska vi ligga sömnlösa och oroa oss för översvämningar, smältande polarisar och döende isbjörnar? Nej, det är bättre att vi passar på att njuta och ha roligt medan vi ännu kan. Det är bättre att vi ser till att snabba på processen så att vi under vår livstid själva får uppleva resultatet av människans tid här på Jorden: planetens spektakulära undergång!
I 50 sätt att sabba planeten presenteras femtio konkreta tips för den som vill dra sitt strå till stacken och skynda på det oundvikliga. Ingen kan göra allt, men alla kan vi göra något och att sabba planeten kan vara både roligt och tillfredsställande. Vissa aktioner syftar till politisk påverkan, andra till att direkt skada naturen. Här finns svaren på hur du kan slå ut ekosystemen i världshaven, eller utplåna de sista bergsgorillorna. Och glöm inte att ditt hem är användbart redskap för att spä på växthuseffekten.
Så var inte blyg, du kan sabba planeten som ett riktigt proffs!

Mer information

ISBN 9789153431725
Förlag Ponto Pocket
Författare Mark Townsend, David Glick
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok